رضا جان سوال شما را اگه بخوام کامل توضیح بدم باید خیلی از مسائل Different Level را کامل کامل باز کنم که جاش توی این تاپیک نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی Different Level همون طوری که خدمتتون عرض کردم تیم ها هستند و عضویت در تیم ها ساده هست و با ورود فرد عنوان و پلاک خاصی دریافت میکنه که حرف فرد در اون زمینه سندیت بیشتری پیدا میکنه . مورد دوم حذف یا تغییر کلی عناوین کاربری مثل "داره راه میوفته " هست . مورد سوم هم سیستم "اعتبار" هست که کاربرانی که معتبر باشه حرفشون واقعاً خیلی سریع اعتبار کسب میکنند و درجه خاص میگیرند .
در نهایتشم خدمتتون عرض کردم در مورد مواردی که تیم فعلی ضعیف باشه شرایط خاص با دعوت به همکاری در نظر میگیریم تا فروم سریعتر فعال تر بشه ولی وقتی بحث طراحی سیستم ها میشه باید سیستم کارآیی کلی داشته باشه .
شورایی که این سیستم را روش نظر دادن شامل کلیه اعضای تیم مدیریتی از ادمین تا مدیر هست و الان هم برای نظرخواهی کاربران در اینجا قرارش دادیم که نقطه نظرات کاربران و اعضای خوبی مثل شما هم درش دخیل بشه .
در کل در رابطه با این انتقاد شما پیشنهاد میکنم کمی صبر کنید تا طرح های سیستم مدیریت و فاز اول مشخص بشه .
باتشکر از شما و همه عزیزانی که تاپیک را دنبال میکنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks